Logo

Lakselommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
200 g flødeost
salt
peber
krydderurter
kørvel
timian

Skær en lomme i hver filet ( á 150 g).
Rør flødeosten op med krydderurter og salt og peber og fyld den i lakselommerne evt. med en sprøjtepose. Læg de fire lommer på et stykke bagepapir og sæt dem i ovnen ved 170 º i ca. 8 min.

Servér med fx. kartofler og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her