Logo

Lakserulle med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g varm ørredfilet
1 spsk fedtreduceret mayonnaise (light mayonnaise)
1 dl syrnet mælkeprodukt (højst 1.5 g fedt pr. 100 g)
peber
2 blade husblas
1 æggehvide
4 skiver ferskrøget laks (ca. 200 g)
250 g frisk spinat
citron og salat til pynt
 
Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det
er en jævn masse.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et
vandbad.
Pisk den i fiskemassen
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen
Bred lakseskiverne ud på noget alufolie eller køkkenfilm så de danner et
rektangel.
Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte.
Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over.
Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i
køleskab i mindst 3 timer.
Anret på salatblade med citronbåde til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?