Logo

Laksespid med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksespid med kartoffelsalat

 

Vi har marineret stykker af laksefilet med hvidløg, appelsin og rosmarin, men du kan sagtens bruge andre kombinationer til marinaden, fx lime, ingefær og sojasauce - eller citron og dild.

Arbejdstid: 15 min. Marinering: 30 min. Grilltid: 6 min.


#

300 g laksefilet

1 spsk olie

1 fed hvidløg

1 appelsin [øko]

1 kvist frisk rosmarin

salt og peber

 

Tilbehør:

fx kartoffelsalat

*

Pisk en marinade sammen af olie, knust hvidløg, fintrevet appelsinskal, finthakket rosmarin, appelsinsaft, salt og peber.

Skær laksen i store terninger, vend dem i marinaden, og lad dem trække i køleskab i 30 min.

 

Træk laksestykkerne på spid, og steg dem på en varm grill eller under grillen i ovnen i ca 3 min på hver side.

Server fx med en salat af kogte, kolde kartofler, tomatbåde og rucolasalat vend med en olie/eddike dressing.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her