Logo

Lam bourguignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam bourguignon

100 g bacon
1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
750 g lammehalse
3 dl rødvin
2 tsk tomatpuré
1 tsk havsalt
peber
250 g champignon

Pynt: frisk persille

 

1. Bacon klippes i strimler og ristes.

Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet.

 

2. Kødet tilsættes og brunes.

 

3. Rødvin, tomatpuré, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min.

 

4. Hakket persille drysses over og Lam bourguignonen serveres med løse ris eller flutes og grøn salat.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her