Logo

Lam i spinat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammekød i tern, fra fx. kølle eller bov
2 spsk olie
2-3 tsk stærk karry
1 tsk stødt spidskommen
2 løg, i tern
evt. 2 fed hakket hvidløg
750 g renset spinat
500 g gulerødder, i mundrette stykker
1 spsk honning
saft af ½ citron

Sauter kødet i en stor stegegryde i 1 spsk af olien, til det har taget farve ca. 4-5 minutter.
Tør gryden af og varm endnu 1 spsk olie op og brænd krydderierne af 1 minut, før løg og hvidløg tilsættes.
Sauter et par minutter, før kødet tilsættes.
Drys med lidt salt og sauter for svag varme under låg, til kødet er knapt mørt, 25-30 minutter.
Skyl imens spinaten og slyng eller dup den næsten tør.
Skru op for varmen under gryden og kom spinaten i.
Damp under låg, til spinaten er faldet sammen, ca. 5 minutter.
Vend kød og spinat og smag til med salt.
Kom gulerødder i en gryde med honning, citronsaft, ½ dl vand og lidt salt.
Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme.
Server dem til lam i spinat med en portion løse ris, gerne basamtris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her