Logo

Lammebov i kokos og ananassauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammebov
1 hakket løg
2 spsk mild karrypasta
2 dl kokosmælk
2 dl bouillon
200 gram ananas
1 spsk fishsauce eller soya
 
Kødet skæres fra benet og skæres i 3–4 cm store tern.
Kødet svitses i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Karrypasta, kokosmælk og bouillon tilsættes.
Kødet simrer under låg i ca. 1 time.
Ananasen skæres i tern og varmes i saucen, der smages til med fishsauce.
Forslag til tilbehør:
Dampede haricots verts, dampende varme ris samt lune pitabrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Buffalo spareribs med danablu-dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mimis farsgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling, stegt med ovnkartofler, gulerod og agurkesalat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os