Logo

Lammeculotte eller lammefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
8 lammeculotter eller 4 lammefiletter
salt
peber
en håndfuld friske korianderblade
Smør eller olivenolie til stegning

Lammekødet optøs langsomt i køleskab og aftørres.
Kødet brunes på pande, krydres og lægges i stegepose eller ovnfast
fad, dækket med alufolie og steges rosa i ca 15 minutter ved 175°C.
Kødet skal hvile 10-15 minutter.
Tilbehør:
Grøn kartoffelsalat med sorte oliven og grøn forårssalat.

Tips:
Brun kødet 15 min. i ovn ved 225º og steg kødet færdig ved 175º i ca. 15 min.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.