Logo

Lammeculotte med fetabønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g lammeculotter, 2 stk
salt og peber
500 g grønne bønner
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 spsk persille, hakket
50 g fetaost
1 dl sorte oliven

Snit fedtlaget på kødet, og drys med salt og peber.
Kom culotterne i en smurt bradepande, og stil dem i ovnen ved 225ºC i ca. 25 min.
Lad kødet trække i 10 min. under alufolie.
Skær det i tynde skiver .

Kog bønnerne i letsaltet vand 6-8 min.
Afdryp dem i en sigte.
Pisk olie, citronsaft, persille, salt og peber sammen, og vend bønnerne heri.
Pynt med smuldret feta og oliven.

Server bønnerne til kødet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?