Logo

Lammefarserede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 mellemstore tomater

Fars:
100 g hakket lammekød
1/2 dl fløde
1 lille finthakket løg
1 lille finthakket hvidløg
1 nip oregano
olie
lidt rasp eller reven parmesanost

4 mellemstore tomater udhules, drysses indvendigt med salt og peber og fyldes med en fars af 100 g hakket lammekød, 1/2 dl fløde, 1 lille finthakket løg, 1 lille finthakket hvidløg. 1 nip oregano, salt og peber.
Anbringes i et oliesmurt, ovnfast fad, drysses med lidt rasp eller reven
parmesanost, dryppes med lidt olie og stilles i en 180ºC varm ovn i ca.
45 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Janssons fristelse - Marie'sEn af de svenske retter med kartofler og fisk
• Stegt kalvekød med lun ostesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin med græskar i sennepsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os