Logo

Lammegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g lammekød
200 g flåede tomater
100 g løg
1 grønpeberfrugt
200 g reven gulerod
1 fedpresset hvidløg
1 tsk citronsaft
Ca. 2 ½ dl lammebouillon
salt
peber

Skær kødet i skiver og brun det på bege sider i nogle minutter på en tør pande.

Tilsæt bouillon, tomater, løg og grøn peber skåret i terninger, reven gulerod, hvidløg og citronsaft.

Lad retten småkoge i ca. 30-45 min. eller til kødet er mørt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?