Logo

Lammekød og couscoussalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekød og couscoussalat


Nordafrikanske krydderier, appelsin og mynte sætter prikken over i'et her. Du kan også tilberede retten med skinkeschnitzler eller kyllingebryst.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 lammekoteletter eller lammeschnitzler

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk stødt koriander

½ tsk stødt kanel

½ tsk stødt chili

salt og peber

2 dl couscous

3 appelsiner

3 spsk rosiner

1 spsk citronsaft

1-2 spsk olie

frisk mynte

Tilbehør: evt. grønsager

*

 

Bland de tørrede krydderier sammen med lidt havsalt og gnid det ind i kødet.

Rør couscous sammen med lidt fintrevet appelsinskal, 2 dl appelsinsaft og ¼ tsk salt og lad det trække 15 min.

Skær skrællen af en appelsin og skær frugten i små stykker.

Vend dem i couscoussen sammen med rosiner, citronsaft og olie.

Smag til med salt og peber og drys med hakket mynte.

Steg koteletter/schnitzler på en pande med olie 3-4 min. på hver side og server med couscoussalat og evt. ekstra grønsager.

 

madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?