Logo

Lammekrone med hvidløg og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 lammekroner
6 storefed hvidløg
2 spsk honning
salt
peber
2 kvistetimian
olivenolie og smør til bruning

Lammekronerne brunes i smør og olie på panden og lægges i et ovnfast fad.
Krydres med salt og peber.

Hvidløgene rives groft (evt. knuses)
Blandes med honning, salt, peber og rosmarin.
Blandingen smøres henover kødet.

Sættes i en 200ºC varm ovn i 20-25 minutter.

Kødet skal hvile mindst i 15 minutter før det skæres ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges og nye kartofler med hollandaiseNyd de nye kartofler og asparges med en cremet sauce, smagt til med rygeost. Retten kan...
• Lammekoteletter med ingefær og portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret havørred med urterFlot og lækker ret med fisk, som du for eksempel kan serverer til dine gæster med et frisk...
• Amerikansk æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os