Logo

Lammekrone med hvidløg og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 lammekroner
6 storefed hvidløg
2 spsk honning
salt
peber
2 kvistetimian
olivenolie og smør til bruning

Lammekronerne brunes i smør og olie på panden og lægges i et ovnfast fad.
Krydres med salt og peber.

Hvidløgene rives groft (evt. knuses)
Blandes med honning, salt, peber og rosmarin.
Blandingen smøres henover kødet.

Sættes i en 200ºC varm ovn i 20-25 minutter.

Kødet skal hvile mindst i 15 minutter før det skæres ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks og spaghetti med ærter og aspargesFisk er sundt, nemt og lækkert, og laksefileter fås både ferske og frosne i de fleste...
• Blomkål med kartoflerPrøv dette indiske inspirerede ret med blomkål, spidskommen, chili og kartofler som let...
• Letsprængt Lammeryg m/ mandelspinat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KernemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!