Logo

Lammemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 lammemørbrad
salt
peber
1 spsk smør
10 skalotteløg
1 spsk smør
1 hakket skalotteløg
4 grenefrisk timian
2 dl lys bouillon
1 dl hvidvin
25 g smør

Krydr de hele små mørbrader med salt og peber og brun dem i smørret. Steges ca. 6 min under hyppig vending. Hviler i alufolie i 10 min.

De hele skalotteløg steges sagte i smørret i de 10 min. kødet hviler.

Svits løg i smørret og rib timian heri.

Tilsæt bouillon og vin og lad det koge kraftigt så lidt af det fordamper. Pisk smørret i.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her