Logo

Lammemørbrad med timian og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 stk lammemørbrad
Ris
Frisk timian
Hvidløg
Frisk løvstikke
Citron
Fløde
Olivenolie

Lammemørbraderne skylles og tørres af i et klæde.
De pillede, skivede hvidløgsfed ristes på panden i olivenolie og tages op. Lægges på en tallerken.

Mørbraderne steges på panden i 2 - 3 minutter på hver side. Tages op og lægges mellem to tallerkener for at holde sig varme.

De skivede svampe kommes på panden og tørristes godt og grundigt før der tilsættes flæde, fintklippede løvstikkeblade og fintklippet timian.

Det hele dampes ind til saucen er tyk og gylden. så smages til med peber, citron og salt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødekartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza AlinasPrøv denne sydlandsk inspirerede pizza med oliven, soltørrede tomater og mozzarella til...
• Gratin med broccoli og blomkålServer denne dejlige grønne gratin som hovedret med lidt brød eller en salat eller brug...
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os