1 Lammeryg 
 Salt
 Smør
 Bouillon 
 Sokkel
 Artiskokbunde
 Asparges
 Ærter 
 glaserede karotter
 Buketter af blomkaal. 
 
Sauce: 
 Skyen
 Hvedemel 
 Hummer 
 Gelérand
 Kaviar
 
Sellerisalat: 
2-3 Blegselleri 
250 g  Asparges 
 
Marinade 
3 Dele Olie
1 Del Eddike
 Salt
 Peber
 engelsk Sennep
 Mayonnaise
 
Garnering: 
 Citronskiver  
 Kaviar
En Lammeryg gnides med salt, belægges med små stykker smør, brunes i ovnen.
Dryppes med bouillon og steger ca. 1 time.
 
Anrettes på sokkel, garneres med artiskokbunde, der afvekslende fyldes med asparges, ærter og glaserede karotter. 
I mellemrummene lægges buketter af blomkål. 
Saucen:
Skyen, der sies, skummes og inddampes, jævnes med lidt Hvedemel og serveres til. 
Hummer: 
Hummeren flækkes, lægges på en flad, ret bred, klar gelerand.
Mellem stykkerne lægges en skefuld kaviar; i midten fyldes sellerisalat.
Sellerisalat:
Knoldene af 2-3 blegselleri skrælles, skæres i ganske tynde strimler, blandes med asparges og lægges i en marinade ca. 1 time, optages på en sigte og vendes derefter i en ret stiv mayonnaise. 
Retten garneres med citronskiver  og kaviar.