Logo

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 lammeryg
1 spsk syltede madagaskarpeberkorn
2 spsk dijonsenep
50 g smeltet smør
4 spsk rasp

Mas peberkornene med sennep og smør og tilsæt rasp.
Rids fedtsiden på ryggen og gnid den med salt og peber.
Brun den i oven ved 220°C.
Tag ryggen ud og smør den med pastaen og steg den yderligere ca. 1 time.
(15 min. pr. 500 g + 15 min)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dyrekølle med kirsebær i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Okseruller med stærkt fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefileter med krydderurtesauceFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!