Logo

Lasagne med fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lasagne med fisk

 

Bag en lækker lasagne med frisk fisk. Vi har brugt Iyssejfilet, men du kan også bruge torsk eller laks.

4 personer. Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 40 min. Fryseegnet

 

#

500 g lyssejfilet

salt og friskkværnet peber

1 dåse hele, flåede tomater

6-8 stilke bladselleri

1 løg

2 spsk olie

2-3 fed hvidløg

250 g friske lasagneplader

 

Ostesauce:

25 g smør

2 spsk hvedemel

½ liter mælk

150 g mild fast ost (evt. halvdelen parmesan)

et drys cayennepeber eller paprika

 

Tilbehør: brød

*

 

Skær fisken i mindre stykker, og krydr dem med salt og peber.

Hæld væden fra tomaterne, og hak dem.

 

Snit bladselleri fint.

Hak løget i små stykker, og steg dem klare i olie.

Tilsæt knust hvidløg, bladselleri og tomater.

Kog det igennem i nogle min. og krydr med salt og peber.

Smelt smørret i en gryde, rør melet i, og bag det igennem.

Tilsæt gradvist mælk under omrøring, og lad det koge i nogle min.

Riv osten, og tilsæt halvdelen.

Smag saucen til med cayennepeber eller paprika.

Læg lasagnen i et ovnfast fad; begynd med tomatsaucen, så et lag med fisk, et lag ostesauce, et lag lasagneplader osv. Slut af med et lag ostesauce.

 

Bag lasagnen i ca. 30 min. ved 175 °C, til den er gennembagt og gylden.

Drys ost på toppen af lasagnen, og lad den smelte.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?