Logo

Leverpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Leverpande

500 g kalvelever

150 g fersk røget skinke

2 løg

smør eller margarine

2 æbler

salt og peber

1 dl cremefraiche

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg

*

Skær den rensede lever i strimler, klip skinken fint og hak løgene groft.

Brun leveren i smør eller margarine og tilsæt skinke og løg.

Lad det snurre i 5 minutter - eller til leveren er næsten gennemstegt.

Tilsæt æbleskiver og drys med salt og peber.

Steg retten færdig og hæld cremefraiche over.

Server kartoffelmos til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her