Logo

Leverpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Leverpande

500 g kalvelever

150 g fersk røget skinke

2 løg

smør eller margarine

2 æbler

salt og peber

1 dl cremefraiche

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg

*

Skær den rensede lever i strimler, klip skinken fint og hak løgene groft.

Brun leveren i smør eller margarine og tilsæt skinke og løg.

Lad det snurre i 5 minutter - eller til leveren er næsten gennemstegt.

Tilsæt æbleskiver og drys med salt og peber.

Steg retten færdig og hæld cremefraiche over.

Server kartoffelmos til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med agurkHar du nogen sinde prøvet at stege agurker? Det må du endelig prøve! Sammen med...
• Berberiandelår med kirsebærglace og kartoffel-porremosIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Landkylling med citron og enebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kardinalens hindbærVi har samlet skønne opskrifter på lækre desserter med hindbær lige her. Prøv fx denne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!