Logo

Leverruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Leverruller

8 tynde skiver røget bacon

8 tynde skiver kalvelever

8 cocktailpølser

2 løg

salt og peber

smør eller margarine

3 spsk koncentreret tomatpuré

1 bouil­lonterning

Tilbehør: kogte kartofler, salat

*

Klip sværen af baconskiverne og bank dem godt ud.

Læg 1 skive renset lever på hver.

Læg 1 pølse og ¼ løg på hver leverskive og drys med lidt salt og peber.

Rul det sammen og hold rullerne sammen med grillnåle.

Brun dem meget omhyggeligt i smør eller margarine og læg dem i serveringsgryde.

Kog panden af med tomatpure og ca. 1,5 dl kogende vand, tilsat bouillonterning.

Hæld det over rullerne og læg låg over.

Lad det snurre sagte i 20-30 minutter.

Fjern grillnå­lene og server retten med kogte kartofler og salat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her