Logo

Linsebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg hakket oksekød
150 g røde linser
1 mellemstort løg
salt og peber
fedtstof til stegning
høvlet peberrod
persille

Skyl linserne under koldt vand og kog dem i 15 minutter i vand, der lige dækker (Linserne skal ikke lægges i blød).
Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af og svale.
Bland dem i det hakkede kød sammen med hakket løg.
Form farsen til bøffer, som krydres med salt og peber.
Steg dem på begge sider, til bøfferne er gennemstegte.
Kog evt. panden af med lidt bouillon og jævn til sauce.
Anret bøfferne med høvlet peberrod og hakket persille.
Kogte kartofler eller blot lidt groft brød kan serveres til.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem spaghettigratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret karpeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paella i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmorfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!