Logo

Lynstegt kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille savoykål
1 rød peber
4 forårsløg eller 1 porre
250 g champignon
300 g kalkunsmåkød eller schnitzler skæret i strimler
2 spsk olie
3 spsk soyasauce
2 spsk citronsaft
1 tsk brun farin eller sukker
2 dl hønsebouillon (vand + terning)
100 g bønnespirer
løse ris

Kålen snittes i lange tynde strimler.
Peberfrugten skæres i strimler. Forårsløgene snittes.
Champignonerne skæres i kvarte.
En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes i.
Grønsagerne lynsteges 3-4 min og tages op.
1 spsk olie kommes i gryden. Kødet lynsteges 34- min.
Soyasauce, citronsaft, farin og bouillon tilsættes.
Grønsagerne, også bønnespirerne, kommes i gryden og varmes igennem.
Servér med løse ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende HavkærlighedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Michael's SpaghettiretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dampet laks med gulerodspuré, estragon og quinoasalatIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Bananer bagt med kastaniesauceDenne dessert med bananer, der bages i ovnen og serveres med kastaniesauce er meget...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!