Logo

Mørbrad gryde Moo Shu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mørbrad gryde Moo Shu

 

Lad familien lave deres egne kinesiske pandekager og server dem til mørbradgryden Moo Shu.

• Det rækker med blot en lille dråbe sesamolie for at give smag til gryden.

• Mørbrad indeholder kun lidt fedt.

Forberedelse 15 min. + afkøling. Tilberedning 20 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Mørbradgryde Moo Shu

1 løg

1 rød peberfrugt

1 svinemørbrad, ca. 450 g

1½ dl hønsebouillon

½ porre

2 spsk kinesisk soya

1 spsk olie til stegningen

PANDEKAGER:

2½ dl hvedemel

1 dl koghedt vand

1 tsk sesamolie

 

* Fremgangsmåde:

Begynd med pandekagerne: Bland mel, vand og olie til en dej.

Form dejen til en rund plade.

Pak dejen ind i plastfolie og lad den ligge i køleskabet i ca. 10 min.

 

2 Del dejen i fire lige store dele.

Rul hver del ud på et melet bord til en pandekage, som er 15 cm i diameter.

 

3 Smør en stor stegepande med fedtstof og varm den op ved jævn varme.

Placer en pandekage på panden og bag, til den er gylden, ca. 2 min.

Vend pandekagen en gang.

Gør ligesådan med de andre pandekager.

Dæk med folie, så de holder sig varme.

 

4 Pil løget og skær det i skiver. Skær peberfrugten i strimler.

Skær kødet i 2 cm brede strimler. Skyl porren og skær den i skiver.

 

5 Opvarm olien på panden og brun løg og peberfrugt i 5 min. under omrøring.

Tilsæt kød, hønsebouillon, porre og soya.

Lad det simre, til alt er gennemvarmt, ca. 5 min.

Server sammen med pandekagerne.

 

Tips & råd

 

Mørbrad gryde Moo Shu

Små pandekageruller: læg lidt mørbradgryde på en pandekage. Rul den sammen.

Lav gerne flere og læg dem på tallerkener.

 

Mørbrad gryde Moo Shu

Server pandekagerne med en asiatisk sauce fx blommesauce, hoisinsauce eller sweet chilisauce. Smør lidt sauce på pandekagen og læg lidt af gryden på.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 305 = kJ 1304

Kulhydrat 32 g Protein 28 g Fedt 8 g (24%) Fibre 2 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Birkesboller Hjemmebagte boller smager altid dejligt, især med en klat smør varme fra ovnen. Prøv disse...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Mørbradwok med honningMørbrad er dejlig mørt kød, og med wokmetoden er retten ikke bare hurtig og let, men også...
• Yoghurtis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os