Logo

Mørbrad i flødepaprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g svinemørbrad
¾ dl hvedemel
salt
friskkværnet sort peber
1 spsk sød Paprika (edelsüss)
50 g røget spæk
50 g smør
2 løg
250 g friske champignoner
1 rød peberfrugt
4 dl vand
2 ½ dl piskefløde

Skær mørbraden i pæne skiver og vend dem i salt peber og hvedemel.
Skær spækket i små terninger og rist det gyldent
Tag det af panden og gem det til at drysse over retten.
Kom smørret på panden til fedtet fra spækket og brun mørbradbøfferne på begge sider.
Tag dem af.
Skær løgene i store skiver og rist dem på panden 3-4 min. sammen med de rensede champignon og peberfrugtterninger.
Tilsæt paprika, hæld vandet på og lad det koge op.
Kom bøfferne tilbage i panden og hæld fløden over.
Land retten simre under låg i 25 min.
Smag til med salt og peber.
Server med en god kartoffelmos og evt lidt salat.
Hertil passer en let, ikke for tør rødvin eller øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her