Logo

Mørbrad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 svinemørbrad
1 tsk paprika
1 tsk god karry
1 spsk sojasauce
2 spsk tomatpure
1 tsk rørsukker
2 dl fløde
1 bakke champignons
1 løg

Kødet befries for sener og hinder og skæres i finger tykke skiver og krydres godt med salt peber paprika og karry. Steges i lidt olie og lægges i et ovnfast fad.

Snit løg og svampe og rist dem på panden, læg dem over bøfferne.

Panden koges af med tomatpure og soja.

Tilsæt lidt vand, og fløde Smages til med salt og peber sukker og hældes over fadet som stilles i ovn i 10 min ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk med KaperscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk med marinerede rødbeder og grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små farsbrød på bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, koldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os