Logo

Mørbrad med sommerpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor eller 2 mindre svinemørbrad
salt
peber
fedtstof til stegning
2 spsk hakket persille
1 tsk dijonsennep
2 spsk revet franskbrød
35 g mandelflager

Sommerpasta:
400 g båndspaghetti
2 spsk olie
1 agurk eller squash
3 tomater
1-2 fed hvidløg
persille

Steg de salt- og peberkrydrede mørbradbøffer få minutter på hver side i smør eller olie på en pande. Tag dem af panden og vend persille, sennep, revet franskbrød og mandelflager i. Rør om og fordel det på bøfferne.
Pastaen koges i letsaltet vand. Lad den dryppe af og kom den tilbage i gryden med olie, tomatbåde, agurkestykker og knuste hvidløgsfed. Varm det ganske kort igennem og servér det med persille sammen med bøfferne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her