Logo

Makrel i tomat, nyere version

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan bruge en fed laks eller tun i stedet for makrel. Makrel i tomat er bedre end sit rygte. Men her får du 'the real deal' og uden tilsat sukker. Det bliver din forbrænding glad for.

2 sider fersk makrel

2 spsk (oliven)olie

4 tomater

1 rødløg

1 bundt dild

1 citron

tabasco

groft brød

salt og peber

*

De 2 sider makrel deles i 2, så du har 4 stykker.

Rids skindet med en skarp kniv.

Varm en pande, kom olie på, og steg derefter makrelstykkerne på skindsiden.

Drys med salt og peber.

Vend makrellen, sluk for varmen, og lad makrellen trække færdig.

Skær tomaterne i små tern. Fjern blomsten.

Hak rødløget fint sammen med dild.

Smag tomat, rødløg og dild til med citronskal, citronsaft og tabasco.

Server makrellen oven på tomatsaucen og med let ristet groft brød 'on the side'.

Tips: Du kan godt bruge en fed laks eller tun i stedet for makrel. Makrel i tomat er bedre end sit rygte. Men her får du 'the real deal' og uden tilsat sukker. Det bliver din forbrænding glad for.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her