Logo

Makrel, sild eller hornfisk med sprødt skind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred - kan pyntes med rødbedespirer.

4 fileter a 150-200 g

1 bundt bredbladet persille

1 økologisk citron

*

Tænd grillen.

Hak persillen groft.

Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fintrevet citronskal.

Fyld blandingen i fiskens bug og krydr med salt og peber.

Læg fisken sammen 'hoved mod hale' i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side.

Server med nye kartofler, drysset med hakket persille.

Pynt evt. med rødbedespirer.

Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her