Logo

Marengopoulard i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengopoulard i stegeso

800 g poulard bryst

400 g friske champignoner

4 spsk hvidløgsolie

salt og peber

½ l fjerkræfond

400 g tomater med saft, på dåse

friske merian- og timian­blade, 2 tsk af hver

4 cl cognac

400 g kogt flodkrebsekød

1 bundt persille

 

Skyl poulardbrystet, dup det tørt, og skær det i ca. 2 cm store tern.

Gør svampene i stand, gnid dem rene, og skær dem i skiver.

Brun kødet i den varme hvidløgsolie i 3-4 min, tilsæt champignon­skiverne, og lad dem stege med i 2-3 min.

Krydr med salt og peber.

Kom kødet i den gennemvædede stegeso og hæld fjerkræfonden over.

Kom tomater og krydderurter ved, og rør det godt sammen.

Krydr igen med salt og peber.

Sæt låg på, og giv det hele 40 min i ovnen ved 200°C.

Tilsæt så cognac og krebsekødet, og giv retten yderligere 10-15 min.

Skyl persillen, slyng den tør, og hak den fint.

Server Marengopoular­den pyntet med den hakkede persille.

Hertil passer frisk tyrkisk flad­brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her