Logo

Marineret dyremørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6-800 g dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250 g skalotteløg
1 rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1 grøn peber i 2x2 cm. tykke tern

Marinade:
Saften fra ½ citron
4 spsk salatolie
3 fedpresset hvidløg
2 spsk sød soja

Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer.
Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles.
Peberfrugter renses og skæres ud.
Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspid og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter.
Vendes jævnligt.
Serveringsforslag:
Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne.
Hertil serveres frisk salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?