Logo

Marineret, kogt skinke - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marineringstid: 1 døgn. Kogetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1 letsaltet skinke på ca. 1 ½-2 kg
1 flaske halvtør hvidvin
2 skivede gulerødder
2 skivede løg
2 stilke blegselleri
8-10 hele peberkorn
6-8 stødte enebær
2 laurbærblade
2 tsk tørret rosmarin

* Tilberedning

Kom skinken i en dyb skål og hæld hvidvinen over sammen med grønsager og krydderier.
Lad skinken marinere heri 1 døgn.
Vend den af og til under marineringen.
Kom skinke og grønsager fra marinaden i trykkogeren.
Si marinaden og hæld den i gryden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad den koge i 45 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Vinskyen serveres til sammen med (nye) kartofler og (nye) grønsager.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her