Logo

Mere svinekam Boulangere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam uden svær
5 store løg
1 kg kartofler
1 dl svinebouillon
smør
salt, peber og timian
 
Forvarm ovnen til 180°C
Kartofler skæres i fine skiver
Løg skæres i grove skiver på langs
Bouillonen laves af terning + kogende vand
Kartofler og løg lægges i fadet og krydres med salt, peber og timian.
Bouillon hældes over.
Stegen placeres oven på grønsagerne, tilsæt smørklatter.
Steges 1,5 time.

Overhæld stegen med stegeskyen med jævne mellemrum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her