Logo

Millionbøf med ris og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Millionbøf med ris og oliven

 

Dette er en spansk inspireret ret, der nemt kan gøres mexicansk og spicy, ved at tilsætte lidt tomater, chili, spidskommen og koriander. Nyd retten som den er eller som fyld i tortillas.

Arbejdstid: 20 min. Koge-/stegetid: 20 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g hakket oksekød

1 spsk olie

1 løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

1 grøn peberfrugt, tern eller strimler

2-3 spsk rosiner

2 spsk oliven

1 laurbærblad

2 dl bouillon (vand + terning)

150 g ris

persille (hakket)

*

 

Brun kødet på en pande med olie.

Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt og steg under omrøring 5 min.

Krydr med salt og peber og tilsæt rosiner, oliven, laurbærblad og bouillon.

Lad retten simre 10 min til væsken er kogt ind.

Kog risene efter pakkens anvisning.

Løsn risene med en gaffel og vend dem i kødet.

Drys med hakket persille og server straks.

 

INFO: Millionbøf er en dansk oksekødsret, der kan serveres med både kartofler, pasta og ris. Navnet kommer af, at kødet under svitsning deles i mange små stykker.

 

X - madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her