
Minikødboller: 
100 g Apetina i tern naturel 
200 g hakket lammekød 
300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt) 
1 dl grofthakket bredbladet persille 
2 små hakkede fed hvidløg 
1 tsk herbes de provence (fransk krydderiblanding) 
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
25 g smør 
Dressing: 
2 dl yoghurt naturel 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
 
4 tyrkiske fladbrød (ca. 340 g) 
1 liter romainesalat i grove stykker (ca. 175 g) 
1 agurk i tynde stave (ca. 200 g) 
3 høvlede gulerødder (ca. 150 g) 
 
Minikødboller: 
Mos osten og kom den i en skål sammen med kød, persille, hvidløg og krydderier.
Bland ingredienserne sammen og form 32 minikødboller - tryk dem let flade. 
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og steg 16 minikødboller ved svag varme ca. 2½ min. på hver side. 
Tag kødbollerne op og hold dem varme. Steg resten.
 
Dressing: Rør imens yoghurt med salt og peber. Smag dressingen til.
Varm brødene på en plade midt i ovnen ca. 10 min. ved 225°C- de skal være sprøde.
Ved serveringen: Fordel grønsager, minikødboller og dresssing på de sprøde brød og server straks. - Fryseegnet: Ikke afprøvet