Logo

Multe stegt på fennikelpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 multefileter a ca. 150-200 g
4 østers
4 skiver fennikelpølse
1 kvist krondild
1 squash
2 aroma æbler
1 rød finthakket chili
1 sjat god olivenolie
2 dl tør æblesaft eller cider
½ dl god balsamico
salt, peber
 
Balsamico koges ind til ¼-del og afkøles.
Squash og æbler skæres i ½ cm tykke skiver, olivenolie blandes med chili og pensles på skiverne, som grilles på en meget varm og tør grillpande.
Læg et snit i oversiden af multe­fileterne og fyld forsigtigt med østers og krondild, læg fennikelpølse over som et beskyttende lag på oversiden.
Multerne steges på den indpakkede side i lidt olivenolie, til pølsen er sprød, hvorefter stykkerne vendes, og der tilsættes æblesaft.
Panden tages af varmen, mens fiskes er lidt rå i midten - eftervarmen vil arbejde videre.
Æblesaften hældes fra og koges ind til 2 spsk , der blandes med den indkogte balsamico og resten af chili-olien.
Midt på en varm tallerken taglægges æble og squashskiver, multen lægges øverst, og der dryppes med æble-balsimico-glace rundt om fisken.
Lidt sprød salat i citronolie ville ikke skade retten.
Tilbehør: Østers og krondild i æblesaft på grillet æble-squash med chili.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her