Logo

Muslinger i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ kg blåmuslinger, friske

Kogelage:
2 skalotteløg, finthakket
2 kviste persille
2 dl hvidvin
3 dl fiskebouillon eller vand

Gratinering:
150 g smør
citron, saften af
3 fed hvidløg, finthakket
4 spsk persille, finthakket
2 spsk basilikum, finthakket
1 tsk Dijonsennep

Tilbehør:
flûtes
citron i både

Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyllet ud af dem.
Kog ingredienserne til kogelagen op og kom muslingerne i.
Læg låg på og ryst gryden forsigtigt, og kog til alle muslinger har åbnet sig.
Kasser alle ikke åbne muslinger!
Tag den ene skaldel fra muslingerne og læg de andre i et ovnfast fad. Bland smørret med citron, hvidløg, persille, basilikum, sennep, salt og peber og fordel det over muslingerne.
Stil fadet i en forvarmet ovn på 220°C i ca. 10 minutter, og server straks muslingerne med flûtes og citron.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?