1 ½ kg  magert stegeflæsk 
200 g  nøddemel (forskellige fintblendede nødder) 
75 g  hvedemel 
3 hele æg 
125 g  smør 
 vindruekerne olie 
 salt
 peber 
 
Remoulade: 
3 æggeblommer 
4 spsk  hvidvinseddike 
1 l. vindruekerne olie 
1 spsk  dijon sennep 
 salt
 peber 
 lidt cayennepeber 
200 g  knoldselleri 
Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. 
Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber.
Smag mayonnaisen til med cayennepeber.
Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering.  
Flæsket paneres først i hvedemel, herefter i sammenpisket hele  æg og til sidst i nøddemelet. Flæsket steges i smør og olie i 3-4 min på hver side og krydres med rigeligt salt og peber. 
Server retten med masser af groft rugbrød, dansk øl og en god snaps.