Logo

Nem rød kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En hel stor kylling eller 800 g kyllingefilet (Kalkunbryst kan også bruges)
Lidt olie
1 hel flaske engelsk sauce
1 hel flaske tomatpuré (IKKE koncentreret i dåse)
1/2 l. piskefløde
2 tsk paprika
salt og peber
 
Den hele kylling befries for løst skind og hakkes ud i 8-10 stykker (med ben i) eller fileten/kalkunbrystet skæres i tern på 2x2 cm og brunes godt i lidt olie i en meget varm stegegryde.
Alle de andre ingredienser hældes i og retten simrer i 30 minutter.
Serveres med ris og godt brød.

 
Tips: Det lyder specielt med en hel flaske engelsk sauce, men retten er meget lækker. Den er ikke stærk, blot godt krydret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sennepskam med porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HønsefrikasséHønsefrikassé er dansk traditionel mad. Dejlig ret med hønsekød og grønsager - smager af...
• Spinattærte med ricotta og ægLyst til en let og lækker frokost? Lav en skøn spinattærte – det er nemt og smager...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os