
2 løg 
2 fed hvidløg 
3 tomater 
4 spsk olivenolie 
8 dl fiskeforld 
400 g havtaskefilet 
salt og peber 
1 tsk paprika, edelsüss 
1 spsk frisk persille, hakket 
400 g korte spanske nudler (fideos) 
100 g rå rejer uden skal 
 
Pil, og hak løg og hvidløg. 
Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær dem i tern. 
Varm 2 spsk olie op på paellapanden og svits løg og hvidløg heri. 
Tilsæt tomattern og hæld fiskefonden ved. 
Bring det i kog og kom fiskefileterne, som først er skåret i tern, heri. 
Smag til med krydderierne og bland persillen i. 
Kom nudlerne på panden, og lad paellaen simre, til væden næsten er fordampet. 
Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 155°C). 
Varm resten af olien op på en anden pande, og steg rejerne rosa heri. 
Kom dem i paellaen og bag retten i ovnen i ca. 7 min. 
Server i panden.