
 
Hold øje med
køledisken i supermarkedet. Ofte kan flanksteak fås til en god lav pris og det
er en udskæring, der virkelig smager af noget. 
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
1 flanksteak eller 2
bøffer af oksefilet eller tyndsteg 
1 spsk olie 
1 rød peberfrugt 
½ bakke bønnespirer 
125 g nudler 
 
Sauce: 
3 spsk vineddike 
1-2 spsk soja 
1 fed knust hvidløg 
1 spsk sukker 
¼ tsk chiliflager 
1-2 tsk hakket frisk
mynte 
salt og peber 
 
Krydr kødet med salt
og peber og brun det hurtigt på en pande med ½ spsk olie ved stærk varme. 
Skru ned for varmen
og steg steaken 8-10 min på hver side / bøffer 2-3 min. på hver side. 
Tag kødet af panden
og hold det varmt. 
Steg nu strimler af
peberfrugt ved svag varme. 
Tilsæt bønnespirerne
efter 5 min. 
Pisk saucen sammen. 
Kog nudlerne efter
pakkens anvisning og hæld dem på et dørslag. 
Vend dem i
grønsagerne sammen med saucen og anret med tynde skiver oksekød. 
Se de dejlige desserter her
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin