Logo

Ny udgave af skipperlabskovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ny udgave af skipperlabskovs

500 g skinkekød i tern

2 løg

20 g smør

6 laurbærblade

1 tsk hele peberkorn

1 liter vand

salt og peber

650 g små nye kartofler

2-4 gulerødder

citronsaft

persille eller purløg

Tilbehør: ristet rugbrød eller andet brød

 

Hak løgene groft.

Varm smørret i en gryde, og brun kødet.

Skru ned for varmen, tilsæt løg, og steg dem møre med kødet.

Tilsæt laurbærblade, peberkorn, vand, salt og peber.

Lad det koge 45-60 minutter over svag varme.

Halver kartoflerne, og kog dem med i ca. 8 minutter.

Skær gulerødderne i skrå skiver, og kog dem med et par minutter.

Smag retten til med lidt citronsaft, salt og peber.

Drys med hakket persille eller andre krydderurter.

Spis retten med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her