Logo

Nytårstorsk i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g reel torsk, 4 stk a 100 g (helst fra ryggen)
100 g torsk, fx. fra bugen
1 dl piskefløde
1 æggehvide
salt og peber
½ tsk revet citronskal
8 stk filodej, a ca. 15x15 cm
smeltet smør

Bland citronskallen i fløden.

Blend torskekød (de 100 g) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i. Pensl alle filostykker med smeltet smør og læg dem sammen to og to (taglagt), med smørsiderne nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og vend pakkerne om.
Bag dem ca. 20 minutter ved 220ºC og server Nytårstorsken straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?