Logo

Oksekød i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg skært oksekød
1 stort løg
250 g hvidkål
4 stilke bladselleri m. grønt
4 tomater
2 store æbler
2 spsk olie
groft salt og peber
1/2 dl kinesisk soya
2 spsk oregano
2 fed hvidløg
50 g sorte oliven

1. Skær oksekødet i strimler så tynde som en blyant.
2. Rens grønsagerne. Skær løget i tynde ringe. Snit hvidkålen fint. Skær selleristilkene med bladene i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både. Hak hvidløgsfedene.
3. Varm olien i woken. Svits løgringene. Kom kødet i woken og svits det. Kom kål, selleri og æbler i. Vend det nogle gange og kom tomaterne i. Vend endnu nogle gange.
4. Kom kinesisk soya, hvidløg, oregano og oliven i. Smag til med salt og peber.
5. Sæt wokken på bordet og servér retten med ris og kinesisk soya.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostesoufflé med kålsalatOst og kål har det godt i hinandens selskab. Her er osten bagt og kålen rå. Det er en...
• Flamsk vildsvinestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os