Logo

Oksekød med frisk basilikum og lange Thai bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g lange Thai bønner
1 spsk vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
250 g tyndstegsbøf i tynde skiver
30 friske basilikum blade
2 spsk fiskesauce
2 spsk vand
3- 4 friske røde chili

Skær de lange Thai bønner i 5 cm lange stykker.
Varm olien op i en wok eller stor sauter pande.

Tilsæt hvidløg og oksekød og steg det, til kødet er godt brunet.

Tilsæt hellig basilikum blade , chili og bønner og lynsteg i 1 minut.

Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne er kogte, men stadig meget sprøde.

Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret kalkunbryst med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nye kartofler med topping og salatNye kartofler er en rigtig lækkerbisken på denne tid af året. Server dem med fyld som en...
• Limemarineret jordbær med rørt Caloric isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os