Logo

Oksekødsgryde fra Rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g bacon
5 spsk god olivenolie
3 små grofthakkede rødløg
3 fed grofthakket hvidløg
800 g okseklump skåret i tern
3 dl rødvin af god kvalitet
1 1/2 dåse flåede tomater
1 1/2 dl kraftig grønsagsbouillon
1 spsk koncentreret tomatpure
2 laurbærblade
1 lille chilipeber
salt
lidt hakket frisk persille
 
Svits bacon i en jerngryde i olivenolien og kom derpå rødløg og hvidløg i.
Efter nogle minutter tilsættes oksekødet, som brunes på alle sider.
Hæld rødvin over og lad den dampe lidt ind.
Dernæst tilsættes flåede tomater, bouillon, tomatpure, laurbærblade, chilipeber og salt, hvorefter retten simrer en time under låg med en lille åbning til fordampning.
Når peberkrydringen er passende, fiskes chilien op.
Tilbehør:
Server denne stimulerende oksegryde med ovnstegte rosmarinkartofler eller ris og pynt hver portion med lidt frisk hakket persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Tallerkenmodellen ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LaksefrikadellerLaksefrikadeller med ærter er en lækker og meget velsmagende opskrift på laks, som gør det...
• Blomkålsgratin med grønt smørBlomkålsgratin er en dejlig let ret at lave, og så er den billig. Her bliver gratinen...
• - Tips om bedre madvaner ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!