Logo

Oksekødssauté med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefilet i strimler
2 gulerødder
2 rødløg
250 g champignon
2 stilke bladselleri
3 fed hvidløg
1 rød chili
1 mørk øl
½ dl soya
2 spsk honning
1 spsk balsamico
3 spsk Maizena
2 spsk sesamfrø
 
Gulerødder og bladselleri skæres i skrå skiver.

Champignon skæres i tykke skiver og rødløgene i meget smalle både. Hvidløg og chili hakkes fint.
Alle grønsagerne sauteres i olie ved ret høj varme.
Dernæst tilsættes øl, soya, balsamico og honning.
Lad retten simre i nogle minutter og jævn saucen med lidt Maizena.
Kødstrimlerne svitses på en separat pande.
Vend dem sammen med sesamfrøene og rør kødet i grønsagsretten.

Server retten med jasminris, mangochutney samt måske cherrytomater, der er ristede på panden med lidt sherry.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?