Logo

Oksestrimler til bearnaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oksestrimler til bearnaisesauce

25 g smør
500 g wokstrimler af okseklump
10 små rødløg i både (ca. 600 g)
1 1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
1/2 liter blade af bredbladet persille
1/2 liter Karolines Køkken bearnaisesauce
Tilbehør: 1 kg pillede, kogte kartofler

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande.

Brun halvdelen af kødet i ca. 4 min.

Tag det op. Brun resten af kødet i resten af smørret på samme måde.

Tag også dette kød op.

Kom løgene i panden og svits dem i ca. 5 min.

Kom det stegte kød tilbage i panden sammen med salt, peber og persilleblade. Varm hurtigt retten igennem under omrøring og smag til.
Kom imens BearnaiseSauce i en tykbundet gryde.

Bring saucen i kog under omrøring og server den sammen med oksestrimler, løg og kartofler.
Ikke fryseegnet

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommer æggekage i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jannas elgfars-biff En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede asparges med ventrêche, ærtemos og 'cashews'En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron og kanelis med syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os