Logo

Oksestrimler til bearnaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksestrimler til bearnaisesauce

25 g smør
500 g wokstrimler af okseklump
10 små rødløg i både (ca. 600 g)
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ liter blade af bredbladet persille
½ liter Karolines Køkken bearnaisesauce
Tilbehør: 1 kg pillede, kogte kartofler

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande.

Brun halvdelen af kødet i ca. 4 min.

Tag det op. Brun resten af kødet i resten af smørret på samme måde.

Tag også dette kød op.

Kom løgene i panden og svits dem i ca. 5 min.

Kom det stegte kød tilbage i panden sammen med salt, peber og persilleblade. Varm hurtigt retten igennem under omrøring og smag til.
Kom imens BearnaiseSauce i en tykbundet gryde.

Bring saucen i kog under omrøring og server den sammen med oksestrimler, løg og kartofler.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her