Logo

Ovnbagt fyldt aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 auberginer
1 finthakket løg
150 g champignon i tern
½ grøn peberfrugt i tern
1 tomat i tern
2 tsk tørret timian
salt og peber
olie til stegning
10 g rasp
 
Auberginerne halveres og kødes tages ud og skæres i tern.
Løg, champignon og peberfrugt sauteres i pande.
Når peberfrugterne er møre vendes tomattern i og det hele varmen
igennem med timian, salt og peber.
Fyldet kommes i de udhulede auberginer, som derefter drysses med rasp
og bages i ovnen ved 200ºC i 10 min.
Tilsidst kan de lige gives en tur under grillen til de er gyldne, ca. 3-4
minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her