Logo

Ovnbagt fyldt aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 auberginer
1 finthakket løg
150 g champignon i tern
1/2 grøn peberfrugt i tern
1 tomat i tern
2 tsk tørret timian
salt og peber
olie til stegning
10 g rasp
 
Auberginerne halveres og kødes tages ud og skæres i tern.
Løg, champignon og peberfrugt sauteres i pande.
Når peberfrugterne er møre vendes tomattern i og det hele varmen
igennem med timian, salt og peber.
Fyldet kommes i de udhulede auberginer, som derefter drysses med rasp
og bages i ovnen ved 200ºC i 10 min.
Tilsidst kan de lige gives en tur under grillen til de er gyldne, ca. 3-4
minutter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i parmakappeKyllingebryst spækket med urter og pakket i tynde skiver af parmaskinke, en delikat ret...
• Æbleflæsk 4Traditionelt æbleflæsk, her med frisk timian - altid populært.
• KåldolmereServer små hvidkålspakker med krydret farsfyld og genopdag en god gammel opskrift....
• JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os