Logo

Ovnbagt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skalotteløg
4 dl Risotto-ris
200 g champignon
4 tomater
4 timiankviste
4 dl hvidvin, tør
3,2 dl piskefløde
500 g kalkunbryst
1,5 spsk citronsaft
1,5 spsk parmesanost

Brystet brunes af, drysses med salt, peber, hakket persille, hvidløg og citron og bages i ovn ved 160ºC i en time.
Risotto:
Svits løgene, tilsæt Risotto-ris og hvidvin samt vand og salt.
Risene koges møre og der tilsættes lidt fløde og ristede champion.
Det hele smages til med lidt revet Parmasanost

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her