Logo

Ovnbagt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 skalotteløg
4 dl Risotto-ris
200 g champignon
4 tomater
4 timiankviste
4 dl hvidvin, tør
3,2 dl piskefløde
500 g kalkunbryst
1,5 spsk citronsaft
1,5 spsk parmesanost

Brystet brunes af, drysses med salt, peber, hakket persille, hvidløg og citron og bages i ovn ved 160ºC i en time.
Risotto:
Svits løgene, tilsæt Risotto-ris og hvidvin samt vand og salt.
Risene koges møre og der tilsættes lidt fløde og ristede champion.
Det hele smages til med lidt revet Parmasanost
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her