Logo

Ovnbagt kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 skalotteløg
4 dl Risotto-ris
200 g champignon
4 tomater
4 timiankviste
4 dl hvidvin, tør
3,2 dl piskefløde
500 g kalkunbryst
1,5 spsk citronsaft
1,5 spsk parmesanost

Brystet brunes af, drysses med salt, peber, hakket persille, hvidløg og citron og bages i ovn ved 160ºC i en time.
Risotto:
Svits løgene, tilsæt Risotto-ris og hvidvin samt vand og salt.
Risene koges møre og der tilsættes lidt fløde og ristede champion.
Det hele smages til med lidt revet Parmasanost
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret bøf med champignon og kartoffelkagerLidt luksus i weekenden: godt mør oksefilet eller tyndstegsfilet. Stegt løg, champignon og...
• Chili tournedos el mejorel mejor = den bedste - Klassisk opskrift på god mad til en god aften - nem menu med...
• Nye kartofler er en delikatesseNye kartofler skal være så friskopgravede, at skrællen kan gnides af med fingrene. Køb...
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os