Logo

Ovnbagt torsk med sennep og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ovnbagt torsk med sennep og estragon


Vi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af krydderurterasp, som både giver fisken smag og holder den saftig.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min.

#

350 g torskefilet

salt og peber

1 tsk dijonsennep

smør til fadet

 

Brødkrummeblanding:

1-2 skiver lyst brød uden skorpe

1 spsk friskhakket estragon

1 tsk fintrevet citronskal

10 g smør

salt og peber

*

Hak brød krumme, estragon og citronskal sammen, og tilsæt smeltet smør, salt og peber.

Del torsken i 4 stykker, og læg dem evt. dobbelt, hvis de er tynde.

Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør eller foret med bagepapir.

Krydr fisken med salt og peber, og pensl med sennep.

 

Pres brødkrummeblandingen fast på fisken, og bag den i ovnen ved 225 °C i ca. 10 min.

Server fx med ovnbagte rødbeder.

 

Tips: Erstat evt. estragon med dild eller persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torsk i folieKan serveres med med salat og varmt brød eller bagte kartofler ...
• Fiske-nuggets med kartofler, gulerødder og dipDe små stykker frisk fisk er paneret med persillerasp og bagt i ovnen. Sprøde gulerods- og...
• TorskTorsk er en grågrøn eller gråbrun fisk med en lang lys sidelinie. Farven kan variere alt...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os