Logo

Ovnret med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g squash
2 spsk hvedemel
500 g hakket oksekød, ikke for fedt
smør eller margarine tll stegning
1 løg
500 g friske eller flåede tomater
½ tsk oregano
salt og peber
250 g cheddarost

Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i en plastpose sammen med melet og ryst dem godt, så alle skiver bliver dækket af hvedemel. Smelt lidt fedtstof på en pande og rist squashskiverne kort heri på begge sider. Tag squashen af panden. Kom oksekødet på panden og brun det ved hurtig varme i gyldent smør eller margarine, indtil det "gryner". Pil og hak løget. Skold og flå tomaterne, hvis der bruges friske, og skær dem i mindre stykker - tomater fra dåse er klar til brug. Kom løg og tomater i en gryde og varm det ca. 10 minutter til en jævn konsistens. Krydr med oregano, salt og peber. Riv osten. Læg i et smurt, ovnfast fad halvdelen af kødet, herover halvdelen af squashen og halvdelen af tomatblandingen og halvdelen af osten.

Fordel resten af kød, squash, tomat i samme rækkefølge og slut af med ost. Sæt fadet i ovnen ved 190°C ca. 30 minutter. Giv kartofler og en skål salat til

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?